• Locatie
  • Kon. Wilhelminalaan 26 6071 EP Swalmen
  • Bereikbaarheid
  • ma t/m vr
  • 08:30 - 17:00
  • 24/7 per email
  • of whatsapp

Vanaf 01/03/2020 ben ik houder van de praktijk ‘Praktijk voor Mondhygiëne Midden-Limburg’.

Over Veronika

Over Veronika

Over Veronika


oververonika

Leuk, dat u iets over mij wilt weten... Vanaf begin 2017 vertegenwoordig ik, Veronika Hopstaken, Mondhygiënist Limburg. Welkom! Als ambitieuze mondhygiënist mag ik mij met ingang van 1 juni 2020 ook geregistreerd-mondhygiënist, BIG nr. 39927387479, geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten, noemen. Ook ben ik samenwerking aangegaan met verschillende tandartspraktijken om u als patiënt het beste te kunnen (blijven) bieden! Ik geloof in de expertise van iedere mondzorgprofessional en investeer graag in deze samenwerking. Ik zie uw bezoek als een complete ervaring waarbij ik veel waarde hecht aan de persoonlijke benadering en pijnloze behandeling.

Kwaliteit staat bij Mondhygiënist Limburg hoog in het vaandel en de kwaliteit van de behandeling wordt gewaarborgd door het werken middels de actuele protocollen. Bij Mondhygiënist Limburg staat u er niet alleen voor en ik help u graag verder naar een gezonde mond. Ook voor mijn affiniteit met kinderen zijn er volop mogelijkheden, denk aan het uitvoeren van het periodieke mondonderzoek ('halfjaarlijkse controle'), instructies, sealen van de kiezen en als nodig is: het vullen van gaatjes.

Vanzelfsprekend vind ik het belangrijk om de kennis en ervaring verder te ontwikkelen. Daarom ben ik ook lid van een ICO groep ('Intercollegiale Overleg’), een instrument van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) om met collega's mondhygiënisten methodisch te werk gaan, verder te ontwikkelen en vooral van elkaar leren! Ook ben ik vanaf 2013 aangesloten bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM) en de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM).