• Locatie
  • Kon. Wilhelminalaan 26 6071 EP Swalmen
  • Bereikbaarheid
  • ma t/m vr
  • 08:30 - 17:00
  • 24/7 per email
  • of whatsapp

Vanaf 01/03/2020 ben ik houder van de praktijk ‘Praktijk voor Mondhygiëne Midden-Limburg’.

Mondcheck

Mondcheck

Mondcheck - uw tandvlees krijgt een cijfer!

Heeft uw tandarts aangegeven, dat een bezoek aan mondhygiënist nodig is of heeft u zelf een reden om naar een mondhygiënist te gaan? Dan is dit uiteraard mogelijk, mondhygiënist is sinds 1 mei 2006 vrij toegankelijk. Voor een bezoek aan de mondhygiënist heeft u daarom geen verwijzing nodig. Om u alsnog een indruk te geven van de mogelijke noodzaak van een tandvleesbehandeling, kunt u u aanmelden voor een vrijblijvende mondcheck! Ook heeft u na deze afspraak een indruk van mij ;-)
mondcheck

Bij een mondcheck wordt de medische anamnese afgenomen en de situatie van uw tandvlees/kaakbot beoordeeld, zodat een advies m.b.t. de tandvleesbehandeling kan worden verstrekt. Ook vindt MondhygiënistLimburg het belangrijk om transparant te zijn in de kosten van de behandeling. U mag bij MondhygiënistLimburg rekenen op een begroting en duidelijke uitleg. Geen vraag is te veel, ik beantwoord uw vragen graag. Bent u thuis en alsnog iets vergeten te vragen, stel de vraag telefonisch. Mijn collega's nemen graag een boodschap voor mij aan en ik bel u dan graag persoonlijk terug.

mondcheck

Graag verzorg ik het gedeelte van de tandvleesbehandelingen en voor de overige behandelingen blijft u onder behandeling bij uw eigen tandarts. Uiteraard blijft uw tandarts op de hoogte van het verloop van uw behandeling, zodat de overige tandheelkundige behandelingen verantwoord kunnen worden en u met uw tandarts een goede keuze kunt maken. Zoekt u tevens een nieuwe tandarts en/of graag uw gebit wenst te laten beoordelen, geef het tevens aan bij het maken van uw afspraak.